NL doet Dorpszorgcooperatie. Mit Mekoar

Afgelopen vrijdag 9 maart: NL doet, ‘s morgens om 9.00 uur kwamen de vrijwilligers binnen, eerst een kopje koffie en dan de handen uit de mouwen steken. Er was gevraagd om de terrassen onkruidvrij te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Het was een behoorlijke klus, ook binnen waren vrijwilligers bezig om alle postbusjes schoon te maken.  Als verrassing kregen we heerlijke soep die door een bewoner van NOVO zelf was gemaakt, ook de kok van Gockingaheem had soep en broodjes. De soep was overheerlijk. Bij deze nog bedankt voor de soep en ook een bedankje voor de vrijwilligers. Eigenlijk was het de bedoeling om een jeudeboules baan in de tuin van Gockingaheem te maken, aangezien de vorst nog niet uit de grond was, is dit eerst even uitgesteld, maar de baan komt er. Wordt vervolgd. We hopen dat we dan weer een beroep kunnen doen op vrijwilligers, maar dat gaat wel lukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *